O21 Divisie 1 | ADO Den Haag O21 weet niet te winnen in Groningen

Het is ADO Den Haag O21 niet gelukt om de punten uit het Hoge Noorden mee naar de Residentie te nemen. In Groningen was de thuisploeg – FC Groningen O21 – met 3-1 te sterk.

Tekst: Glenn Duijzer         Foto’s: Angelo Jan Westman (Fotografie Hoogezand)

Waar FC Groningen voor de vijfde maal op rij een wedstrijd winnend afsloot, was het voor ADO Den Haag O21 de tweede nederlaag op rij. Alle treffers vielen in het laatste half uur van de wedstrijd.

Na de openingstreffer van Jens Schraven na een uur was het Nick Broekhuizen die drie minuten later vanaf elf meter de gelijkmaker voor zijn rekening nam: 1-1. Op het moment van het Haagse Kwartiertje kwam FC Groningen O21 weer op voorsprong via Tika de Jonge: 2-1.

Diep in de blessuretijd smoorde Kian Slor iedere Haagse hoop in de kiem door de eindstand te bepalen op 3-1.

Komende week speelt ADO Den Haag O21, de ploeg van trainer Giovanni Franken, geen oefenwedstrijd. Zaterdag staat Feyenoord O21 op Varkenoord op het programma voor de competitie. De aftrap in Rotterdam is om 15.00 uur.