O21 Divisie 3/4 | Westlandia neemt punt mee naar huis

Op eigen veld was Excelsior Maassluis niet opgewassen tegen het Rotterdamse Excelsior. Westlandia verging het net iets beter. Het uitduel bij Alexandria’66 leverde de Naaldwijkers een gelijkspel op.

Tekst | Roland van der Linden

O21 3e divisie A

Het duel tussen de twee Excelsiors ging in de eerste helft gelijk op. De club uit Rotterdam kwam op een 0-1 voorsprong met een afstandsschot van ongeveer vijfentwintig meter. In de tweede helft kon Excelsior Maassluis de stand geen draaglijker aanzien geven. De formatie van trainer Steye Jacobs (foto) moest al snel een tweede tegentreffer incasseren. Het duel eindigde uiteindelijk in 0-3.

O21 4e divisie B

Voor Westlandia O21 stond een uitwedstrijd bij Alexandria’66 op het programma. In een spannend duel kregen beide ploegen kansen om te scoren. Geen van beide teams slaagde in die missie, waardoor de wedstrijd eindigde in 0-0.  Westlandia bezet de zevende en voorlaatste positie in 4B.

(Foto: Mischa Keemink – WaterwegSport.nl)