O21 Divisie 3 en 4: Excelsior Maassluis ook na winterstop in Derde Divisie

In een doelpuntrijk duel bleef Excelsior Maassluis aan de goede kant van de score tegen AFC en verzekerde zich met deze zege van handhaving. Westlandia pakte nog wel een voorsprong op De Treffers, maar verloor uiteindelijk met ruim verschil.

3e divisie A

In de eerste helft speelde Excelsior Maassluis sterk, maar kreeg vlak voor rust een treffer van AFC om de oren. Na de thee kwam de formatie van trainer Steye Jacobs (foto) – volgend seizoen hoofdtrainer bij de club – op gelijke hoogte dankzij een treffer van Remo de Vroege, maar de Amsterdammers pakten als snel weer een 1-2 voorsprong. Excelsior Maassluis trok het duel met drie treffers naar zich toe. De Vroege schoot eerst twee keer raak waarna ook Sem Klaassen doeltreffend was. In blessuretijd kwam AFC nog terug tot 4-3.

4e divisie B

Westlandia kwam goed uit de startblokken tegen De Treffers. De Naaldwijkers openden de score, maar keken bij rust al tegen een 1-3 achterstand aan. In de tweede helft liep de score verder op. De effectieve bezoekers keerden huiswaarts met een 3-6 zege op zak. De doelpunten van Westlandia kwamen op naam van Jari Lievaart (2x) en Stijn van Os.