O21 Divisie 3 en 4: Nederlagen voor Excelsior Maassluis en Westlandia

Beide regioploegen, Westlandia en Excelsior Maassluis, moesten aantreden tegen sterke tegenstanders. Voor Excelsior Maassluis stond een confrontatie met koploper Cambuur Leeuwarden op het programma. Westlandia mocht de strijd aanbinden met runner-up FC Eindhoven.

Tekst | Roland van der Linden

3e divisie A

Op eigen veld kon Excelsior Maassluis tegen Cambuur Leeuwarden niet voor een verrassing zorgen. In de rust keek de thuisploeg door twee treffers van Milan Smit tegen een 0-2 achterstand aan. Ondanks goed spel in de tweede helft kon Excelsior Maassluis het tij niet meer keren en bleef de stand 0-2.

4e divisie B

Westlandia speelde een goede wedstrijd tegen het sterke FC Eindhoven, maar trof een tegenstander die zeer effectief was in de afwerking. Beide teams kregen kansen, maar de doelpunten vielen voornamelijk aan de kant van de Eindhovenaren. De ploeg van trainer Corné van Doorn (foto) moest uiteindelijk met 5-1.