O21 Divisie 3 en 4 | Westlandia boekt eerste overwinning na vijf duels

Excelsior Maassluis blijft goed presteren. Nu werd Zeeburgia aan de kant geschoven. Westlandia had pas één punt verzameld na vier wedstrijden. Het thuisduel tegen het sterke MVV leverde de eerste driepunter op.

On 21 3e divisie A

Excelsior Maassluis had in de eerste helft het duel tegen Zeeburgia onder controle, maar kreeg vlak voor rust een tegendoelpunt te verwerken uit een vrije trap. Na de thee was binnen vijf minuten de stand weer gelijk door een treffer van Jasper Wessels op aangeven Juan Lorenzo Morino. Doordat de club uit Maassluis de kansen niet benutte bleef het spannend. Wessels nam ook de tweede treffer van Excelsior Maassluis voor zijn rekening en opnieuw kwam de assist van Morino: 2-1.

O21 4e divisie B

Westlandia speelde een prima partij tegen MVV. De club uit Maastricht werd voor de rust al naar een 3-0 achterstand gespeeld dankzij doelpunten van Aaron Bashir, Peter Cedeno en Jari Lievaart. In het tweede bedrijf scoorden beide teams twee keer. Namens de formatie van Corné van Doorn (foto) scoorden Peter Cedeno en Jari Lievaart hun tweede treffer van de wedstrijd: 5-3.