O23 Divisie 1 en 2: Forum Sport verslaat RKAVV in ‘gemeentelijk onderonsje’

In Leidschendam pakte Forum Sport een belangrijke zege op RKAVV en klom door deze winst naar een derde plaats. In 2B versloeg HBS BVCB en moest Quick de punten laten aan FC Skillz. HVV kon geen potten breken tegen Katwijk.

1e divisie B

RKAVV en Forum Sport speelden goed in de eerste helft, maar de Voorburgers kregen de grootste kansen en gingen aan de thee met een 0-2 stand op het scorebord. Giovanni Qureshi en Darnhell Asmus namen de treffers van Forum Sport voor hun rekening. In de tweede helft leek de zege niet meer in gevaar te komen totdat RKAVV door een fout van de Voorburgers weer terug kon komen in de wedstrijd. Tomas da Palma Horte scoorde tien minuten voor tijd de 1-2. RKAVV werd daarna dreigender, maar in de stand kwam geen verandering meer.

2e divisie B

HBS won het thuisduel tegen BVCB met 3-0. In de eerste helft bracht Marco Mos uit een strafschop de Kraaien aan de leiding. In de tweede helft kon de ploeg van trainer Mike de Geer (foto) het karwei afmaken. Op aangeven van Jasper Hooft kon Koen Starrenburg de 2-0 aantekenen. Tyson Zarrinkelk stelde daarna Dylan Venneman in staat om de 3-0 eindstand op het bord te schieten.

FC Skillz leverde een knappe prestatie door Quick aan de zegekar binden. Uit een bal van Fahd Ouro Solim kon Fouad Boutachkourt in de 24e minuut de 1-0 scoren. Quick was daarna niet meer bij machte om in die stand verandering te brengen.

In en tegen Katwijk keek HVV na de eerste helft tegen een 3-1 achterstand aan. Noah Chaix de Lavarene nam de enige treffer van de Kroonleeuwen voor zijn rekening. In de tweede helft bood HVV beter tegenstand. Doelpunten werden er niet meer gescoord door beide partijen.