O23 Divisie 3: OLIVEO kan nog ontsnappen aan degradatie, TAC’90 op schot

In de Derde Divisie C zijn alle beslissingen al gevallen. Wilhelmus won van Graaf Willem II VAC en TAC’90 liet geen spaan heel van Zuid West DH. In 3D won OLIVEO van VOC en kan zich nog veilig spelen in het duel met dorpsgenoot DSVP volgende week.

3e divisie C

Graaf Willem II VAC moest haar meerdere erkennen in het bezoekende Wilhelmus. De thuisclub nam nog wel een voorsprong op het team van trainer Falco van den Eijnden (foto) door een treffer van Rachid Haynes, maar zag daarna Yannick Willems (2x) en Mustafa Acar scoren voor Wilhelmus: 1-3. Jack Kusters bracht Graaf Willem II VAC nog wel terug in het duel, maar verder dan 2-3 kwam de ploeg van trainer Arjan Kortleven niet.

Monsteroverwinning

TAC’90 boekte een monsteroverwinning op stadgenoot Zuid West DH. Al in de eerste helft kwam een 5-0 stand op het score bord te staan door treffers van Abbas Saleem, Ilias El Gholbzouri (2x) en Moatamid Tahiri (2x). Ook in de tweede helft kon TAC’90 vijf keer het vinden. Nu waren Moatamid Tahire (2x), Ilias El Gholbzouri en Chakib Bennouho (2x) de doelpuntenmakers. Ook Zuid West DH vond het net twee keer, waardoor de eindstand 10-2 werd.

VELO kon weer naar huis toe zonder gespeeld te hebben. In Leiden bleek tegenstander FC Boshuizen niet voldoende spelers op de been te kunnen brengen.

3e divisie D

OLIVEO hield de hoop op handhaving levend met een zege op concurrent VOC. In een gelijkwaardige eerste helft nam de club uit Pijnacker de leiding uit een schitterende vrije trap van Noah op der Heide, die de bal van vijfentwintig meter stijf in de kruising schoot. VOC drong na de rust aan, maar OLIVEO kwam op 2-0 via een uitbraak over links, die goed werd afgerond door Quinten Keyenberg: 2-0. Een kwartier voor tijd scoorde VOC de aansluitingstreffer.