O23 divisie 3: VELO dankzij zege los van achtervolgers, punt voor OIVEO

Op eigen veld was VELO een maatje te groot voor Wilhelmus. Graaf Willem II/VAC stak VELO de helpende hand toe door runner-up sv Den Hoorn een nederlaag toe te brengen. Zuid West DH was SVC’08 de baas.

3e divisie C

VELO en Wilhelmus verschenen om 10.45 uur aan de aftrap. Het duel in Voorburg was in een nipte 0-1 overwinning geëindigd voor VELO. De Wateringers maakten in eigen huis meer verschil. Carlo Schep, Manz Djoereni, Tjoeman Chang, en Casper Blonk schoten de equipe van trainer Christiaan van Dam (foto) naar een 4-1 overwinning. Yannick Goes deed iets terug namens Wilhelmus. VELO heeft nu zes punten voorsprong op sv Den Hoorn, dat met 3-1 onderuitging tegen Graaf Willem II/VAC. Jack Kusters, Konatantin Heidecke schoten raak voor de Roggewoning-bewoners. Ook Hugo Smeets was met een geweldig doelpunt na een goede opbouw van achteruit trefzeker voor de ploeg van trainer Arjan Kortleven. Namens sv Den Hoorn was KayZhe van Es de maker van het doelpunt.

Zuid West DH nam afstand van de onderste plaatsen door een 1-0 overwinning op concurrent SVC’08. Imad Mazdoula scoorde de winnende treffer voor Zuid West DH, dat nu zes punten voorsprong heeft op de tegenstander. TAC’90 hoefde niet in actie te komen. Tegenstander FC Boshuizen kwam niet opdagen voor het duel.

3e divisie D

DSVP leed haar achtste nederlaag van het seizoen. Nu was in Pijnacker ARC met 1-4 de betere ploeg. Dorpsgenoot OLIVEO kwam op gelijke hoogte met de buurman. In het duel met EMM’21 begon OLIVEO slap, maar kwam daarna beter in haar spel. Vlak voor rust moest toch een tegentreffer geïncasseerd worden. In de tweede helft ging het duel gelijk op. Uit een hoekschop kon Kai Soeterbroek de gelijkmaker scoren. Beide teams kregen nog kansen om de zege te grijpen, maar in de stand kwam geen verandering meer: 1-1.