O23 Divisie 3: Wilhelmus vernedert FC Boshuizen, VELO op titelkoers

In 3D noteerden zowel OLIVEO en DSVP een nederlaag en behoren daardoor nog steeds tot de hekkensluiters. In poule C won koploper VELO met ruime cijfers van Zuid West DH. Wilhelmus liet FC Boshuizen alle hoeken van het veld zien.

3e divisie C

Koploper VELO had geen enkele moeite om de leeftijdgenoten van Zuid West DH aan de zegekar te binden. Bij rust had VELO al een 3-1 voorsprong opgebouwd en ook na de thee bleef VELO heer en meester. Na negentig minuten voetbal stond er een duidelijke 8-2 overwinning op het scorebord. De doelpunten van de Wateringers werden gemaakt door Manz Djoeneri (3×), Carlo Schep (foto) (3×), Tjoeman Chang en Casper Blonk. Dardan Uka en Achmed Zene scoorden voor Zuid West DH.

sv Den Hoorn boekte een terechte overwinning op TAC’90. De Midden-Delflanders waren veel aan de bal, maar wisten de kansen niet te benutten. Door een treffer van Nuno Laguna Burgos eindigde het duel uiteindelijk in een 1-0 victorie.

Wilhelmus liet geen spaan heel van het zwakke FC Boshuizen. Op het Sportpark Westvliet schoten Yannick Goes (3x), Sieb Bos (3x), Mustafa Acar (4x), Kevin Adebesin, Twan Fako (4x) en Tobias Valk de Voorburgers naar een 16-1 overwinning.

In de eerste helft was Graaf Willem II VAC de bovenliggende ploeg in de strijd met SVC’08. De Roggewoning-bewoners profiteerden van slordigheden bij de tegenstander en namen een 0-2 voorsprong. Thijs van de Berg scoorde na goed voorbereidend werk van Artur Tomasjan de 1-2. Nog voor de rust viel de 1-3. In de tweede helft was SVC’08 de betere ploeg, maar creëerde weinig kansen. Toch vielen er in het eerste kwartier twee treffers, waardoor de eindstand 3-3 werd. Na de 2-3 van Giacomo Smeraldo zorgde een paar minuten later Thomas van Amson voor de 3-3 eindstand. In het laatste half uur werd het spel rommelig en waren er weinig kansen over en weer.

3e divisie D

OLIVEO is nog steeds de hekkensluiter met drie punten na een 4-0 nederlaag tegen ARC. Ook dorpsgenoot DSVP doet het niet veel beter. Het uitduel bij Nieuwerkerk ging met 3-0 verloren, waardoor DSVP met vier punten maar net boven OLIVEO staat.