O23 Divisie 4: Forse zege voor RKDEO 2, DSO langs Schoonhoven

In poule E was RKDEO 2 duidelijk een maatje te groot voor GSC ESDO. Wanica Star trok in poule F aan het kortste eind tegen WIK. HMSH en Scheveningen kwamen een gelijkspel overeen. Koploper RKDEO kon in 4G de winst niet pakken tegen Nieuwkoop, DSO deed dat wel in de uitbeurt bij Schoonhoven.

4e divisie E

RKDEO 2 had een redelijke start tegen GSC ESDO, maar kon het net nog niet vinden. Pas vijf minuten voor rust, na wat omzettingen op het veld, viel de 1-0 van Mike Middendorp. Na de rust oefenden de Nootdorpers veel druk uit op de Haagse ploeg en liepen snel uit naar een 3-0 voorsprong. GSC ESDO werd daarna op conditie stuk gespeeld: 7-0. De doelpunten in de tweede helft waren van Jesper Zaalbergen (2x), Mats Duivensteijn (3x) en Justin Bos.

4e divisie F

Scheveningen O23 kwam in het uitduel bij HMSH niet verder dan een 3-3 gelijkspel en verspeelde daarmee twee punten in de strijd om de titel. Voor HMSH was Rafael Dantas Camargo drie keer scherp in de afwerking. Voor Scheveningen waren Mahmoed Ayada (2x) en Kenan Pownail trefzeker. Een treffer van Emiel Rours namens de Scheveningers werd afgekeurd.

WIK won het uitduel tegen Wanica Star met 2-3. De formatie van trainer Diego Postema staat door deze zege keurig op een vierde plaats. Hristo Penev scoorde twee keer voor WIK en ook Amran Essasouiki was trefzeker voor de bezoekers. Namens Wanica Star zorgden Hamdaan Hussain en Mohammed Ben Koubia voor de doelpunten.

O23 4e divisie G

Koploper RKDEO kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Nieuwkoop, dat de derde positie in handen heeft. In Nieuwkoop kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. RKDEO herpakte zich goed en nam de leiding in het duel door twee treffers van Robin Schaareman (foto): 1-2. Nieuwkoop had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 2-2.

DSO verstevigde haar vierde plaats met een fraaie uitzege op Schoonhoven. De formatie van trainer Mark Privé stelde de zege in de eerste helft al veilig.  Na de 0-1 van Dinant Tromp volgden treffers van Delano de Rooij en Reza Rahimi. In de 0-3 stand kwam in de tweede helft geen verandering meer.