O23 Divisie 4: Monsterscores voor FC ’s-Gravenzande en Scheveningen

FC Zoetermeer was in 4E veel te sterk voor GSC ESDO en bezet een fraaie derde plaats met uitzicht op meer. In poule F scoorden zowel Scheveningen als FC ’s-Gravenzande twaalf keer in hun duel.   RKDEO deed goede zaken in de ontmoeting met Soccer Boys en blijft lijstaanvoerder.

4e divisie E

sv Nootdorp was niet om staat om bij hoogvlieger Zestienhoven voor een verrassing te zorgen. Het uitduel ging met 3-0 verloren, waardoor sv Nootdorp op de laatste plaats terecht is gekomen. Het duel tussen RVC Celeritas en HBS werd uitgesteld naar 15 november.

FC Zoetermeer won het uitduel bij GSC ESDO met 1-6. Het team van trainer Ferdy Macnack (foto) liep door treffers van Joost Verkerk, Dylan Versluis en Jay Koegler weg naar een 0-3 stand. Na een tegentreffer van Bouzidi Anouar bepaalde Jay Koegler met een hattrick de eindstand op 1-6.

4e divisie F

Scheveningen schoof eenvoudig hekkensluiter KMD aan de kant. De formatie van trainer Leo Pronk kon maar liefst een dozijn doelpunten achter de Wateringse keeper deponeren. Adam Azouzzi nam vier treffers van Scheveningen voor zijn rekening. Chrisma Laguerre en Ayoub Atia waren drie keer trefzeker en ook Greg Saint Felix en Cabir Balkaya waren doeltreffend: 12-0.

Ook koploper FC ’s-Gravenzande produceerde twaalf treffers tegen Wanica Star, maar de Haagse ploeg kon daar vier doelpunten tegenoverstellen. In de eerste helft speelden de Westlanders Wanica Star compleet zoek. Quint van Dam opende de score, waarna de Haagse club nog wel op gelijke hoogte kwam. Paddy Smit, Yuri Dijkman (3x), Quint van Dam (2x) en Tim Rolff voerden de score vervolgens op naar 8-1. In de tweede helft was de thuisclub het even helemaal kwijt en kwam Wanica Star binnen vijf minuten terug tot 8-4. FC ’s-Gravenzande herpakte zich en scoorde nog vier keer. Door doelpunten van Yuri Dijkman (2x), Tim de Koning en Cody de Vries werd het uiteindelijk 12-4.

WIK leverde een knappe prestatie door Verburch met 2-1 aan de zegekar te binden. In het Zuiderpark schoten Jamal Turan en Youssef el Messaoui WIK naar een 2-1 overwinning op de Poeldijkers.

4e divisie G

RKDEO hield haar koppositie in handen met een 4-2 overwinning op Soccer Boys. De Nootdorpers namen door doelpunten van Ishaan Makhanlal (2x) en Hidde Colle een 3-0 voorsprong in de wedstrijd. Na twee Bleiswijkse treffers werd het toch nog spannend: 3-2. Robin Schaareman stelde de zege vervolgens definitief veilig: 4-2.

Het duel tussen DSO en Olympia werd in de 35e minuut gestaakt na een opstootje op het veld tussen verschillende spelers. De club uit Zoetermeer had op het moment van het stilleggen een 3-0 voorsprong in handen. Na een eigen doelpunt van Olympia scoorden Walid Kadri en Jaydi Walta voor DSO.