O23 Divisie 4 | Nipte zege voor WIK op HMSH, tweede winst RVC Celeritas

Op Sportpark Prinses Irene boekte het geplaagde RVC Celeritas in 4E haar tweede overwinning van het seizoen en vond meteen weer aansluiting bij de middenmoot. WIK was HMSH de baas en bezet de vierde plaats in 4F.

4e klasse E

sv Nootdorp was voor rust de betere ploeg en kwam al na tien minuten spelen op een 0-1 voorsprong in het uitduel bij RVC Celeritas door een treffer van Bram Mulder. De Nootdorpers bleven de bovenliggende partij, maar konden dit niet in doelpunten uitdrukken in de verder matige eerste helft.

Vertrouwen

Na de rust kwam RVC Celeritas op 1-1 door een treffer van Anes Arslan en dit gaf de thuisploeg vertrouwen in een goed resultaat.  Nog twee treffers volgden in korte tijd dankzij Igor luchak en Yusuf Kirin. Tien minuten voor het eindsignaal bepaalde Bram Mulder de stand op 3-2. RVC Celeritas verdedigde haar voorsprong daarna met verve en kon de gelijkmaker van de ploeg van trainer Ramon van Rijn (foto) voorkomen.

4e divisie F

In het Zuiderpark was de O23 van WIK net te sterk voor de leeftijdsgenoten van HMSH. Uit een strafschop scoorde Hristo Penev de enige treffer van het duel: 1-0. De 15-jarige doelman Rowan Elbers hield WIK daarna op de been. Elbers hield zijn doel schoon door drie goede reddingen van ballen die richting de kruising gingen.