Oefenvoetbal: ADO Den Haag O21 voor rust al klaar met Voorschoten’97

Dinsdagavond stond voor ADO Den Haag O21 alweer de tweede oefenwedstrijd binnen evenveel dagen op het programma.

Tekst: Glenn Duijzer

Werd er op maandagmiddag op Sportpark Irene nog met 4-2 verloren van de selectie van Dirk Kuijt, op dinsdagavond werd Voorschoten’97 met 0-4 verslagen. Alle treffers vielen voor rust, waarmee de tweede helft ook schriftelijk had kunnen worden afgedaan.

Bij de selectie van ADO Den Haag O21 kwam naast Darren Sidoel ook Isaac Dijkhuizen in actie. De Haagse doelpuntenmakers tegen Voorschoten’97 op sportpark Adegeest waren: 11e minuut Aimane El Karicha 0-1, 21. Kasper Vankan 0-2, 27. Abdel Belarbi 0-3, 31. Jeroen Haars 0-4.

Komende zaterdag komt het team van Giovanni Franken voor de competitie in actie tegen Willem II O21. De wedstrijd op Sportpark Prinsenhoeve begint om 15.00 uur.