Oefenvoetbal: DUNO onderuit tegen Quick (za), ook nederlaag voor MSV’71

Op de Haagse Dynamiek moest DUNO het onderspit delven tegen de zaterdagformatie van de ‘Haantjes’. Ook MSV’71 liep tegen een verliespartij op in het duel met Zwaluwen Vlaardingen.

DUNO – Quick (za)

Op eigen veld had DUNO voldoende kansen tegen de zaterdagequipe van Quick, maar vergat te scoren voor de rust. Quick deed dit wel. Na een kwartier leverde een counter een treffer van Felix de Jonge op: 0-1. Ook na de hervatting kreeg DUNO een aantal opgelegde kansen, maar de formatie van trainer Kenneth Lamens (foto) kreeg de bal niet in het doel. Quick kreeg nog een paar kleine kansen, maar ook de Haantjes wisten het doel niet meer te vinden. Het bleef dus bij 0-1.

PGS/Vogel – Te Werve

PGS/Vogel won in een sportief oefenduel met 3-2 van derdeklasser Te Werve. Voor de pauze kwamen beide teams niet tot scoren. Na de thee nam de bezoekende ploeg van trainer Huib van Oostrom Soede een 0-2 voorsprong. PGS/Vogel rechtte echter de rug in het verloop van de tweede helft en boog de achterstand om in een 3-2 winst. Mario van Duinen scoorde een hattrick voor het team van trainer Vita Lorente.

Zwaluwen Vlaardingen – MSV’71

In Vlaardingen oefende MSV’71 tegen Zwaluwen. De club uit Maassluis moest genoegen nemen met een 3-1 nederlaag.