Oefenvoetbal | DUNO ruim langs sv Madestein, KMD klopt PGS/VOGEL

Op de Haagse Dynamiek schoof vierdeklasser DUNO met gemak het één niveau hoger acterende sv Madestein aan de kant. KMD was op Ockenburgh een maatje te groot voor PGS/VOGEL.

DUNO – sv Madestein

DUNO maakte het verschil met sv Madestein al in een doelpuntrijke eerste helft. De formatie van trainer Kenneth Lamens ging de pauze in met een fraaie 5-2 voorsprong op het scorebord. Mo Simsek (2x), Tim van Zweden en Siwan Keles (2x) namen de treffers van DUNO voor hun rekening.

Na de hervatting bleef het tamelijk rustig in vergelijking met de eerste helft. DUNO kon de voorsprong nog met een treffer uitbreiden. Mo Simsek zorgde voor een 6-2 eindstand.

PGS/VOGEL – KMD

Op Ockenburgh moest PGS/VOGEL haar meerdere erkennen in derdeklasser KMD. Sam Haghighat opende de score voor de Wateringers waarna Rik van de Graaf PGS/VOGEL langszij schoot: 1-1. Nog voor rust kwam KMD opnieuw aan de leiding door een treffer van Jules Maring: 1-2.

In de tweede helft maakte KMD het karwei vakkundig af. Door doelpunten van Wouter van Spronsen en weer Jules Maring eindigde de wedstrijd in een fraaie 1-4 zege voor de ploeg van trainer Dennis Roerade.