Oefenvoetbal: KMD verslaat Wilhelmus, Laakkwartier onderuit

Stompwijk’92 was voor de LAV-cup niet opgewassen tegen Warmunda. Op Sportpark Rijnveld kwamen sv Houtwijk en RKAVV O23 een gelijkspel overeen. Laakkwartier moest haar meerdere erkennen in Neptunus-Schiebroek. Wilhelmus kwam van een koude kermis thuis bij KMD.

Tekst: Roland van der Linden

KMD – Wilhelmus

In Wateringen stonden KMD en Wilhelmus tegenover elkaar in het strijdperk. De thuisploeg had bij rust al een 1-0 voorsprong te pakken en sloot het duel af met een 4-2 eindzege. Voor KMD waren Vinnie Vrolijk, Cyrus Groot, Bradley Meijer, Wouter van Spronsen scherp in de afwerking. Namens Wilhelmus was Cedric Aké trefzeker. De tweede treffer van de Voorburgers kwam op naam van een speler van KMD, die zijn eigen doelman het nakijken gaf.

Laakkwartier – Neptunus-Schiebroek

Laakkwartier was gastheer voor Neptunus-Schiebroek. De formatie van trainer Roel Zandbergen (foto) kreeg met 3-5 klop van de Rotterdamse tegenstander. Karam Boukhari scoorde uit een strafschop en Timon Nunes kon zelf twee keer de bal in de touwen werken.

Stompwijk’92 – Warmunda

Voor de LAV-cup kwam Stompwijk’92 in actie tegen Warmunda. De bezoekers uit Warmond bleken een maatje te groot voor de equipe van trainer Erik van Manen: 1-5. De enige treffer van Stompwijk’92 werd vanaf elf meter gescoord door Kite Beuvink.

sv Houtwijk – RKAVV O23

Op Sportpark Rijnveld speelde gastheer sv Houtwijk met 2-2 gelijk tegen het O23-team van RKAVV. Voor de thuisploeg scoorden Kadir Narsen en Kubilay van Oosten. De Leidschendamse treffers werden verzorgd door Jeffrey Bolleboom en Nassredine El Moussaoui.

Lees verder