Oefenvoetbal | Overwinning voor Forum Sport O23, DWO onderuit

Op Houtrust troffen een combinatieteam van Scheveningen en Forum Sport O23 elkaar in een oefenduel. De Voorburgse equipe van trainer Martijn de Zoete trok aan het langste eind. DWO moest het hoofd buigen voor een combinatieteam van RKAVV.

Scheveningen 2/023 – Forum Sport O23

In het duel tussen een combinatieteam van Scheveningen 2/O23 en Forum Sport O23 speelden de Voorburgers in de openingsfase verzorgd voetbal. Halverwege de eerste helft kreeg de thuisploeg meer de overhand en kwam in de 34e minuut op 1-0. Na een schitterende solo krulde Oualid Bounou de bal van ongeveer achttien meter afstand de kruising in.

In de tweede helft was Forum Sport een stuk gretiger en gaf geen kans meer weg. Door twee treffers van Casper Hentzen eindigde het duel op Houtrust alsnog in een 1-2 zege voor Forum Sport.

DWO – RKAVV 1/O23 combinatie

In een leuk duel leed DWO een kleine nederlaag tegen de Leidschendammers. Ayoub Boukhari (foto) opende de score voor het combinatieteam van RKAVV. Kurtley de Windt trok daarna met een fraai doelpunt de stand gelijk. Na de 1-2 van Abbes Rahmoune kwam DWO weer op gelijke hoogte door een treffer van Calvin Urgert. Yani Bouras besliste de wedstrijd uiteindelijk in het voordeel van RKAVV: 2-3.