Jeffrey van As meldt zich bij Roda JC, maar wordt weer weggestuurd

Jeffrey van As (foto), die vlak voor het weekend te horen kreeg dat er geen prijs meer op zijn aanwezigheid wordt gesteld bij Roda JC, verscheen maandagochtend toch gewoon op de club om zijn werkzaamheden te doen.

De voormalig technisch-manager van ADO Den Haag liet zich over het op non-actief stellen adviseren door advocaten. Tegen 1Limburg zei Van As: ,,Ze hebben besloten om niet door te gaan met mij. Ik heb mij laten adviseren door een paar juristen en die zeiden dat dat niet zomaar kan en ik in mijn recht stond om te gaan werken. Ik wilde er graag wat van maken. Daarom ben ik ook ingestapt.”

Vertrekken

De aanwezigheid van Van As maandagochtend duurde slechts een uur. Hij kreeg van directeur Martijn Wismans te horen, dat zijn aanwezigheid niet gewenst was en dat hij moest vertrekken. Van As weer: ,,Martijn heeft mij gesommeerd om weer weg te gaan. Als je niet meer welkom bent, moet je je conclusies trekken. Mijn hart zegt dat ik door moet blijven vechten, maar waar vecht ik tegen? Ik hoop dat het goed gaat met Roda.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder