Zaalvoetbal: Geen hoofdprijs voor ZVV Den Haag en FC Westland in Spijkenisse

In sporthal De Akkers in Spijkenisse namen FC Westland en ZVV Den Haag deel aan het zaalvoetbaltoernooi van OACN-Boys. Het was de eerste editie waar gespeeld werd om de Badluck Cup.

Tekst: Alex Pronk

FC Westland

FC Westland begon met een 0-0 gelijkspel tegen WIA. Vervolgens werd ook gelijk gespeeld tegen het organiserende OACN-Boys: 2-2. FC Westland won haar volgende partij met 2-1 van Amstelveen. Ook het duel tegen het Schiedamse HBSS leverde winst op: 1-0. De laatste wedstrijd tegen regiogenoot ZVV Den Haag ging voor de Westlandse ploeg met 2-0 verloren.

ZVV Den Haag

ZVV Den Haag startte met een 1-0 winst op Amstelveen, maar ging verrassend onderuit tegen HBSS: 1-0. Ook tegen OACN-Boys moest ZVV Den Haag de zege laten aan de tegenstander: 2-0. Tegen WIA herstelde de ploeg zich door een nipte 2-1 winst en zoals eerder gemeld was er ook een overwinning voor het team van coach Yuri van der Smitte (foto) in de laatste partij tegen FC Westland: 2-0.

Stand

Dat leverde de volgende stand op: OACN Boys 5 – 10 (+6), WIA 5 – 10 (+2), ZVV Den Haag 5 – 9, FC Westland 5 – 8, Amstelveen 5 – 3 (– 4) en HBSS 5 – 3 (– 5).

Tenslotte werd er gespeeld om de toernooiwinst tussen de nummers één en twee. OACN Boys won haar eigen toernooi overtuigend door een 3-1 zege.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder