Haaglanden Voetbal langs de velden

Dit weekend de start van de competitie in de tweede en derde divisie, nog diverse toernooien en een fiks aantal oefenduels op de zaterdag en zondag. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en bij onderstaande duels zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf.

Zaterdag

HHC Hardenberg – Scheveningen (competitie), sv Honselersdijk-Westlandia za, Ter Leede-ADO Den Haag Vrouwen, RKDEO-DSVP, DUNO-GDA, HVC’10-CWO, SVC’08-FC Skillz en het RKAVV-toernooi met Forum Sport-VUC en RKAVV-HBS, het Die Haghe-toernooi met HVV-Vitesse Delft en Die Haghe-sv Den Hoorn en het toernooi van sc Monster met sc Monster-FC ’s-Gravenzande en Verburch-VELO.

Zondag

Quick-Westlandia zo (competitie), DHC-Wilhelmus en het Laakkwartier-toernooi met als deelnemers TAC’90, Te Werve en natuurlijk Laakkwartier zelf en het ODB-toernooi met ODB zo-WIK (3e/4e plaats) en RVC Celeritas-ODB za (1e/2e plaats).

Liefs 20 wedstrijden. Natuurlijk zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s en overzichten van niet genoemde wedstrijden op deze website. Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder