Jack’s League: Excelsior Maassluis ziet IJsselmeervogels terugkomen

Excelsior Maassluis heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel tegen IJsselmeervogels. De thuisploeg moest een 2-0 voorsprong prijsgeven en hield dus aan het eerste competitieduel van dit seizoen één punt over.

Excelsior Maassluis kwam in de eerste helft na een half uur spelen aan de leiding door een treffer van de jeugdige debutant Calvin Tureaij (foto): 1-0. Dezelfde speler was in het tweede bedrijf na negen minuten ook verantwoordelijk voor het tweede doelpunt van de gastheren: 2-0.

Terug

Lang zag het ernaar uit, dat Excelsiuor Maassluis de volle buit zou binnenhalen, maar IJsselmeervogels, kwam met nog zo’n twintig minuten te spelen terug in de wedstrijd door een doelpunt van Danny van den Meiracker: 2-1. Vlak voor tijd zette alsnog IJsselmeervogels via ex-RKAVV-speler Sanchez Angulo de 2-2 eindstand op het scorebord.

Scheidsrechter Robin Vereijken toonde gele kaarten aan Dercks en Ringeling van Excelsior Maassluis en Van Arnhem, Willems, Heerings van IJsselmeervogels.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder