Haaglanden Voetbal start deze week met haar TV-programma’s

Op donderdag was al gestart met Studio ADO. Maar vanaf deze week is Haaglanden Voetbal er ook op de dinsdag en woensdag met TV-programma’s (om 18.00 uur) op het TV-kanaal van Den Haag FM.

Dinsdag

Dinsdag Haaglanden Voetbal TV, waarin uitgebreid gesproken wordt met Wilfred Schoonderbeek van Trainingskampen.nl. Clubs konden vorig seizoen vanwege de Coronaproblemen niet op trainingskamp. Nu stromen de boekingen, vooral voor een trainingskamp in Zuid-Europa, binnen.

Locaties, mogelijkheden, coronamaatregelen, alles komt ter tafel. Clubs die denken aan een kort of langer trainingskamp in eigen land of het buitenland moeten zeker even kijken.

Woensdag

Op woensdag een vertrouwd programma terug: Haaglanden Voetbal aan tafel. Ditmaal schuiven bij presentator Ton Beije aan Rob de Lange en Henk Baggerman. Ook dit programma is om 18.00 uur te zien, met daarna enkele herhalingen op het TV-kanaal van Den Haag FM.

Donderdag

Donderdag is het dan weer tijd voor Studio ADO, met een terugblik op het duel tegen NAC, maar vooral vooruitkijken naar de wedstrijd van zondag tegen FC Eindhoven. Ook gesprekken met assistent-trainer Edwin Grünholz en de keepster bij de vrouwen, Barbara Lorsheijd, die deze zomer met de OranjeLeeuwinnen de trip naar Tokio maakte.

Het TV-programma is onder meer via het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

© Haaglanden Voetbal

Lees verder