Warming-up zaterdag 2C: HVC’10 hoopt op doelpuntenmachine tegen UVS

HVC’10 is het seizoen uitstekend begonnen. Na de 5-4 winst tegen Soccer Boys in de openingsronde, haalde de ploeg van Piet Boon (foto) afgelopen weekend opnieuw verwoestend uit bij de zaterdagtak van Westlandia. In Naaldwijk werd het maar liefst 0-5. Ook Vitesse Delft en DSO zijn na twee speelrondes nog ongeslagen in 2C.

Tekst: Hans Kulk

Zowel Ronald Hes (Vitesse Delft) als Bert de Best (DSO) zullen blij zijn met zes punten uit twee duels. Maar voor beide ploegen ging het afgelopen zaterdag niet vanzelf. De Delftenaren wonnen net als de Zoetermeerders maar nipt van hun tegenstanders. Vitesse Delft met 2-3 bij RCL, DSO met 0-1 bij Soccer Boys. Onderin wachten Te Werve, Soccer Boys, RCL en SVC’08 nog op de eerste punten.

Oogspringend

De meest in het oogspringende wedstrijd voor aanstaand weekend is HVC’10 tegen UVS. Piet Boon en consorten hopen de punten wederom in Hoek van Holland te houden. Vitesse Delft ontvangt op sportpark Tanthof het nog puntloze Soccer Boys, terwijl DSO in Rijswijk op bezoek gaat bij Te Werve.

SVC’08, met Jeffrey Frijters aan het roer, hoopt het uitduel met Van Nispen winnend af te sluiten. De overige duels in de tweede klasse C zijn DoCoS – RCL en Westlandia – Kagia. De Naaldwijkers hopen de 0-5 nederlaag van afgelopen weekend tegen de ploeg uit Lisserbroek weg te spoelen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder