Warming-up zaterdag 4e klasse D/E: Mooi affiche op de Roggewoning

Graaf Willem II-VAC is gastheer voor topclub OLIVEO. Een mooi duel ligt in het verschiet. RVC Celeritas en KSD Marine zullen hopen op een misstap van de koploper om zelf kans te maken op de eerste plaats in 4E.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

BSC’68 voert de ranglijst aan zonder puntverlies. De Benthuizer club gaat op bezoek bij SVO Buytenpark. BSC’68 zal in het uitduel rekenen op drie punten. SVO Buytenpark boekte vorige week na twee nederlagen haar eerste zege op Swift Boys. FC Zoetermeer speelt een thuisduel tegen Hillegersberg.

4e klasse E

Het meest in het oog springende duel is de strijd tussen Graaf Willem II-VAC en OLIVEO. De club uit Pijnacker won tot nu toe drie keer met grote overmacht van tegenstanders van een veel minder niveau. Op de Roggewoning zal Graaf Willem II-VAC. De ploeg van trainer Jan de Jong (foto) een betere graadmeter zijn voor de krachtsverhoudingen in 4E.

RVC Celeritas stuit op De Ster en moet in staat zijn om de punten in eigen huis te houden. Voor KSD-Marine zal die opgave wellicht lastiger zijn met REMO als tegenstander. SEV speelt een uitduel bij HDV, dat vorige week DVC de baas was.

Vredenburch verloor haar beide duels tot nu toe. Tegen HPSV moet daar verandering in komen. Ook DVC en Haagse Hout zijn puntloos. De Delftse club speelt een uitduel bij RAS. Voor Haagse Hout staat de ontmoeting voor eigen aanhang tegen Semper Altius op het programma.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder