Warming-up zaterdag 1A: Interessante streekderby op Ockenburgh

Die Haghe pakte vorig weekend haar eerste punt en wil dat succes graag voortzetten in de streekderby voor eigen publiek tegen Voorschoten’97. sv Honselersdijk wil graag van de hatelijk nul af, maar treft het niet, dat de ongeslagen koploper WV-HEDW op bezoek komt.

Tekst: Ton Beije

De competitie is nog jong, maar bij de eerste vijf clubs in 1A komen we (nog) geen clubs tegen uit de regio. VELO staat zesde met vier punten, ook Voorschoten’97 heeft eenzelfde aantal punten verzameld.

VELO gaat op bezoek bij ZOB, dat eveneens op zeven punten staat. Geen gemakkelijke opgave dus voor de ploeg van trainer Kevin van der Geest, komende week te gast bij ons TV-programma Haaglanden Voetbal aan tafel.

Thuiswinst

Op sportpark Die Haghe een aardige streekderby tussen Die Haghe en Voorschoten’97. Het team van Pieter Jongmans (foto) pakte vorige week (uit tegen AFC) het eerste competitiepunt en zal dit graag laten volgen door de eerste thuiswinst.

Bewijzen

Forum Sport valt tot nu toe wat tegen met drie punten uit twee duels. AFC komt zaterdag op bezoek en dat moet de volle buit op kunnen leveren voor de manschappen van trainer Dennis den Turk. Ook sv Nootdorp-trainer Marco Jalink had zich meer van de competitiestart voorgesteld. Zaterdag mag zijn ploeg zich bewijzen voor eigen aanhang, maar zal het niet simpel krijgen tegen de nummer drie BOL. Sv Honselersdijk hoopt dit weekend van de hatelijke nul punten af te komen. Zal de ploeg van trainer André Lourens in staat zijn voor een verrassing te zorgen op sportpark De Strijphorst? De tegenstander moet een goede uitdaging zijn: WV-HEDW, dat ongeslagen de ranglijst aanvoert na drie duels.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder