Warming-up zaterdag 2D: HVV mag geen misstap maken bij HMSH

Door de recente nederlaag van HVV tegen Wippolder, heeft Antibarbari in de tweede klasse D voorlopig de beste papieren. Onderin klimt het Haagse Laakkwartier langzaam uit het dal, al komt het zondag niet in actie.

Tekst: Hans Kulk

HVV is in de tweede klasse D niet meer ongeslagen. Nummer drie Wippolder bracht de mannen van André Wetzel op De Diepput de eerste nederlaag toe: 1-3. Komend weekend mogen de Kroonleeuwen niet opnieuw steken laten vallen als zij op bezoek gaan bij de zondagtak van HMSH.

Virtueel

Antibarbari, de studentenclub uit Rotterdam, staat er virtueel namelijk beter voor dan de ‘Leeuwen’ uit Den Haag. HVV staat nog wel eerste (16 uit 7) gevolgd door Antibarbari (14 uit 6). De Rotterdammers ontvangen Full Speed uit Delft. Laakkwartier, dat afgelopen weekend verrassend hoofdklasser TOGB (3-4) voor de beker versloeg, zou op bezoek gaan bij nummer laatst FC IJsselmonde. De wedstrijd van de ploeg van trainer Roel Zandbergen (foto) gaat echter niet door vanwege corona, zo is vrijdagmiddag duidelijk geworden.

Middenmoters

Middenmoters Concordia en Wilhelmus treffen elkaar zondagmiddag in Delft, terwijl de andere Delftse vertegenwoordiger Wippolder op sportpark Pauwmolen Meeuwenplaat ontvangt. Het Nootdorpse RKDEO treft VFC in Rotterdam. COAL is dit weekend vrij van competitieverplichtingen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder