Teylingen voegt Wilfred van Leeuwen toe aan Technische Commissie

Teylingen gaat komende zomer de overstap maken van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Onlangs trok de club als nieuwe trainer Rob Jonkman aan. Vrijdag liet de club op de eigen site weten, dat ook Wilfred van Leeuwen (foto) zal aansluiten bij de technische commissie van de club.

Een vreemde is Van Leeuwen niet bij Teylingen. Hij begon er ooit op zesjarige leeftijd met voetballen en debuteerde als doelman op zijn zestiende in het eerste elftal. Hij begon er ook zijn trainersloopbaan bij het B1-elftal. Daarna kwam zijn trainersloopbaan in een stroomversnelling. Na Teylingen is hij bij de Jeugd van Sparta aan de slag gegaan waar hij later assistent bij het eerste team werd. In 2003 was hij zelfs kort hoofdtrainer van Sparta. Na Sparta is hij hoofdtrainer geweest bij Westlandia, Quick Boys, VVSB, FC Eindhoven en tot 2019 bij Rijnsburgse Boys.

Ambitieus

Teylingen is ambitieus en heeft komend seizoen in de TC naast Wilfred van Leeuwen ook Arie Guijt (trainer geweest bij de nodige clubs in die regio) en Mohammed Ait el Houssi (die aanblijft) zitten. Een invulling, die past bij de ambitieuze doelstellingen van de club, laat het bestuur weten. Al zal er na de overstap van zaterdag naar zondag wel op het laagste niveau begonnen moeten worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder