Warming-up zondag 2D: HVV kan zich niet weer puntverlies veroorloven

In de tweede klasse D wordt het bovenin wekelijks spannender. Afgelopen weekend hielden de nummers één en twee, HVV en Antibarbari, op sportpark De Diepput, elkaar in evenwicht (2-2). Omdat Wippolder drie punten ophaalde bij nummer laatst Meeuwenplaat (5-2 overwinning) staat de ploeg van Mark Moen virtueel nog maar één schamel punt achter op de Kroonleeuwen.

Tekst: Hans Kulk

HVV leek in 2C zonder enige moeite het kampioenschap binnen te gaan halen. Verlies tegen Wippolder en een gelijkspel tegen Antibarbari in de afgelopen twee weken hebben wat dat betreft roet in het eten gegooid. De Kroonleeuwen staan nog altijd op de eerste plek, maar voelen de hete adem van Wippolder en in mindere mate Antibarbari in de nek. Winst komend weekend tegen VFC, in Vlaardingen, is dan ook noodzakelijk voor de mannen van vertrekkend coach André Wetzel (foto).

Onderonsje

Concurrent Wippolder ontvangt op sportpark Pauwmolen plaatsgenoot Concordia. Nummer drie Antibarbari heeft een Rotterdams onderonsje met COAL. Ook wordt in Rotterdam het duel tussen FC IJsselmonde en Meeuwenplaat afgewerkt. Laakkwartier gaat zondagmiddag op bezoek bij het wisselend presterende Full Speed. HMSH hoopt tenslotte aan de Vrederustlaan punten af te kunnen snoepen van Wilhelmus. RKDEO ‘geniet’ van een vrij voetbalweekend.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder