Warming-up zondag 1B: Trainerswissel moet VUC punten gaan opleveren

||

Van de regiogenoten komen zondag alleen sv Den Hoorn en VUC in actie. DHC, dat donderdagavond nog – in de eerder gestaakte wedstrijd – de 0-1 voorsprong tegen VUC uit vasthield, kan genieten van een vrij weekend.

Tekst: Ton Beije

DHC klom door die 0-1 winst naar de tweede positie op de ranglijst (27 uit 15). sv Den Hoorn staat met 24 uit 14 op de vierde plaats. De formatie van trainer John Hage (foto) komt zondag in actie in de uitwedstrijd tegen CVV Zwervers. Die ploeg bevindt zich in de gevarenzone en zal zich dus niet zomaar gewonnen geven.

Afscheid

Ook VUC heeft de punten nog hard nodig om straks zeker te zijn van een overstap op het niveau van de eerste klasse naar het zaterdagvoetbal. De club aan Het Kleine Loo nam onlangs afscheid van trainer Jeroen Hoefnagel. Nadat Danny Kettenis VUC heeft begeleid in het restant tegen DHC, neemt nu Wim van Laar de technische zaken over bij de pinguïns.

Koploper Unitas’30 (27 uit 13) krijgt het Rotterdamse Spartaan’20 op bezoek. Nummer drie sc ’t Zand gaat een visite afsteken bij DOSKO.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder