Zaterdag 3A/C: punt voor VDL, nederlagen Blauw-Zwart en MVV’27

In 3A leed Blauw-Zwart een nederlaag in het uitduel bij VVSB. Ook MVV’27 kwam als verliezer uit de strijd. Kethel-Spaland bleek te sterk voor de Maaslanders. VDL hield een mager punt over aan de wedstrijd tegen OVV.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Voor Blauw-Zwart is er geen rol meer weggelegd in de strijd om de bovenste plaatsen. Ook het duel met VVSB werd verloren. In Noordwijkerhout kwam een 2-0 eindstand op het bord. De mannen van trainer Jos van der Helm lijken ook genoeg afstand te hebben van de onderste regionen.

3e klasse C

VDL was de bovenliggende partij tegen OVV, maar kon niet echt kansen creëren. De hekkensluiter deed dit wel en scoorde ook. OVV profiteerde van slecht uitverdedigen van VDL en kwam na bijna een half uur spelen op 1-0. De thuisclub uit Oostvoorne verdubbelde de score kort na de rust. Een rode kaart voor OVV gaf VDL de kans om weer terug in het duel te komen. Met nog acht minuten te spelen kwam VDL terug tot 2-1. Christiaan van Eijk nam de treffer voor zijn rekening. Een strafschop na een handsbal betekende zelfs de gelijkmaker. Kees Ketting was trefzeker van elf meter en bepaalde de eindstand op 2-2.

Angstvallig

MVV’27 kwam er niet aan te pas tegen Kethel-Spaland. In de slotfase van de eerste helft scoorden de Schiedammers twee treffers en konden er na de hervatting nog één aan toevoegen. Dankzij de 0-3 nederlaag moet de ploeg van trainer Marcel van Wieren (foto) nu angstvallig achteromkijken. Het gat met de ploegen op de onderste posities is niet groot.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder