Warming-up zondag 2D: HVV en Wippolder moeten volle bak gaan

In 2D maakte de top drie vorig weekend geen fout. Zowel HVV, Wippolder als Antibarbari wonnen. Onderin deed HMSH goede zaken door te winnen van Wilhelmus: 3-0. Voor Laakkwartier, de ploeg van Roel Zandbergen, blijft het kwakkelen. Zondagmiddag werd er met 3-2 van Full Speed verloren.

Tekst: Hans Kulk

Oscar Laguna Burgos ziet ‘zijn’ Wilhelmus heel divers presteren. De vraag is dan ook of hij zijn ploeg op scherp kan zetten tegen koploper HVV, aanstaande maandag de tegenstander aan de Westvlietweg. De ‘Kroonleeuwen’ kunnen zich tegen de ‘Wespen’ in ieder geval geen puntverlies veroorloven.

Runner-up

Runner-up Wippolder gaat in Rotterdam op bezoek bij COAL. Ook Mark Moen (foto) en consorten moeten volle bak gaan om de aansluiting met HVV te behouden. Nummer drie Antibarbari maakt de omgekeerde reis. Dat gaat aan de Jan van Beersstraat de strijd aan met Laakkwartier. Nummer vier (RKDEO) en vijf (Full Speed) treffen elkaar in Nootdorp. Concordia krijgt aan de Brasserskade nummer voorlaatst FC IJsselmonde op bezoek, terwijl HMSH gastheer is voor VFC uit Vlaardingen. Meeuwenplaat heeft het paasweekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder