Warming-up zaterdag 3B: sc Monster verdedigt positie tegen Schipluiden

De strijd om de titel nam vorige week een nieuwe wending nadat Sportclub Monster ten koste van FC Skillz de koppositie veroverde. Nu treden de mannen van trainer Marco Meijer aan tegen Schipluiden om hun eerste plek te verdedigen.

Tekst: Roland van der Linden 

Sportclub Monster speelt op eigen veld tegen Schipluiden, dat in goede vorm verkeert. Schipluiden won haar laatste twee duels tegen FC Skillz en KMD. FC Skillz hoopt op een nieuwe stunt van Schipluiden zodat het zelf weer lijstaanvoerder kan worden. In Wateringse Veld komt DSVP op bezoek.

Hekkensluiter

In het Westerpark staat ook een duel geprogrammeerd dat het bezoeken waard zal zijn. DWO, dat derde staat, ontvangt – zonder de vertrokken trainer Edmund Vriesde op de bank – achtervolger Verburch, dat maar drie punten minder heeft. Lyra treft op de Haagse Dynamiek hekkensluiter DUNO. Ook Naaldwijk speelt tegen een tegenstander uit het rechterrijtje. sv Loosduinen mag het op Madestein opnemen tegen de mannen van trainer Harry Akkermans (foto).

Bekend terrein

Quick Steps won vorige week de kraker tegen DUNO. Ook nu speelt de ploeg trainer Eki Korte tegen een mede-laagvlieger. Duindorp sv komt langs aan de Nijkerklaan. Voor beide teams is een overwinning van groot belang. Ariston’80 staat op de voorlaatste positie en gaat op bezoek bij KMD. Voor Ariston’80-trainer Martin de Graaf bekend terrein, want hij werkte enkele seizoenen in Wateringen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder