Warming-up zaterdag 2C: Runner-up DSO gastheer voor HVC’10

UVS koerst rechtstreeks op het kampioenschap in 2C af. De Leidenaren wonnen zaterdag bij Soccer Boys (0-1) en hebben met nog zeven duels te gaan vijf punten voorsprong op DSO en tien op Vitesse Delft. Onderin is Van Nispen niet meer te redden.

Tekst: Hans Kulk

Het wordt steeds spannender in de tweede klasse C. Bovenin koerst UVS op de titel af, terwijl Van Nispen, als rode lantaarndrager, alleen nog maar voor spek en bonen meedoet. Leuker is de strijd van plek zeven tot en met twaalf. Geen van de ploegen kan vrijuit voetballen. DoCoS (16-19), Berkel (17-18), Kagia (17-18), Te Werve (15-16), SVC’08 (16-15) en Soccer Boys (17-13) gaan een spannende slotfase van de competitie in.

Runner-up

Koploper UVS ontvangt zaterdagmiddag DoCoS op sportpark Kikkerpolder. Runner-up DSO van trainer Bert de Best (foto) is gastheer voor HVC’10, dat zich na twee nederlagen moet zien te herpakken. De Best werkte in het verleden ook als trainer bij HVC’10. Te Werve, dat afgelopen dinsdag met maar liefst 5-1 van Berkel verloor, gaat op bezoek bij nummer drie Vitesse Delft. Soccer Boys kan Van Nispen het laatste zetje richting de derde klasse geven door in De Zilk te winnen. Kagia ontvangt Westlandia, terwijl SVC’08 vol aan de bak moet in Leiderdorp, tegen het plaatselijke en roemruchte RCL. Berkel is dit weekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder