Warming-up zondag 3A: ODB op jacht naar eerherstel tegen sv Madestein

Er staat weer een aantal leuke duels op het programma in de derde klasse A. SVH dat strijd om in de race te blijven voor een plaats in de nacompetitie krijgt het sterke Stompwijk’92 op bezoek. ODB, het team van Martin Abbenhuis (foto), heeft wat goed te maken en zal dat ten koste van sv Madestein moeten bereiken.

Tekst: Roland van der Linden

ODB verspeelde vorige week haar tweede positie door een 4-3 nederlaag tegen Stompwijk’92. Voor ODB alle redenen om extra gemotiveerd te zijn voor het duel tegen sv Madestein, dat ook nog steeds ambities heeft voor een goede eindklassering. Dit geldt zeker ook SVH en Stompwijk’92. Beide teams ontmoeten elkaar in Den Haag en zijn gebrand op een overwinning.

Prestatie

DHL leverde afgelopen donderdag een knappe prestatie door koploper Kethel-Spaland een 1-2 nederlaag toe te brengen. Nu speelt de club uit Delft tegen hekkensluiter HWD. Er zal door DHL op niets minder dan overwinning gerekend worden.

Positief gevoel

Taurus mag op eigen veld aantreden tegen avv Alphen. Voor de equipe van trainer Julian Tan wellicht een mogelijkheid om haar vijfde zege van het seizoen te noteren. De tegenstander staat maar een plek hoger op de ranglijst. WIK gaat de strijd aan met Voorschoten’97. De Haagse ploeg won doordeweeks met ruim verschil van Sporting Leiden en hoopt nu dit positieve gevoel mee te nemen naar Sportpark Adegeest.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder