Zaalvoetbaloverzicht: Multicult op schot tegen reserves TPP/Feyenoord

Afgelopen week was er weer een aantal inhaalwedstrijden gepland. Dat had nog alles te maken met eerdere coronamaatregelen.  

Tekst: Alex Pronk

Eredivisie Mannen

zvv Den Haag klopte in Rotterdam TPP/Feyenoord met 3-5. Klik HIER voor een verslag van die wedstrijd.

Topklasse B

Multicult – TPP/Feyenoord 2

Scheidsrechter Younes El-Hajouti zag in sporthal Zuidhaghe Multicult met 10-8 winnen van de reserves van TPP/Feyenoord. Namens Multicult scoorden Haitam El Marid, Ismail (beiden 3x), Samir Oulhani en Ali Boussasboun (beiden 2x)

FC Westland – zvv Den Haag 2

In sporthal Jan van de Valk in Poeldijk won de thuisploeg van coach Jhames Dhanai (foto) met 9-7 van de reserves van zvv Den Haag. Klik HIER voor het verslag van die wedstrijd.

Hoofdklasse C

Berkel – Stanga

In de Vermeulen sporthal liet het sterke Berkel geen spaan van de rode lantaarndrager Stanga. Berkel won met 14-3. Voor Stanga verzorgden Christian Tromp, Anwar Seddik en Ismael Sophia de productie.

OACN Boys 2 – FC Westland 2

In sporthal De Akkers wonnen de reserves van FC Westland met 3-5 van het tweede team van OACN Boys. Namens FC Westland scoorden Morad Naimi (2x), James Dhanai, Hassan El-Achkar en Othman El Hammouchi.

WIA 2 – Tutor

In Topsportcentrum van Rotterdam kende, wat de score betreft, twee gezichten. Scheidsrechter Mulder zag Tutor een 0–2 voorsprong nemen door Kenji Flores en Albert Wasswa, maar daarna scoorden Peter Vollaard en Melvin Zaalman namens WIA 2.

Eredivisie Vrouwen

zvv Den Haag had door de vervroegde wedstrijd van vorige week (tegen Zeemacht) geen wedstrijden meer, maar door de uitslagen van de gespeelde duels eindigt het team van coach René Havermans definitief op de zevende plaats.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder