Warming-up zaterdag 4E: Rijswijkse derby tussen Semper Altius en Vredenburch

Koplopers RVC Celeritas en OLIVEO treffen op papier mindere tegenstanders en moeten in staat zijn de volle buit mee naar huis te nemen. In Rijswijk zullen de ogen ook gericht zijn op het de plaatselijke derby tussen Semper Altius en Vredenburch.

Tekst: Roland van der Linden

Om 15.00 uur vindt de derby tussen Oud-Rijswijk en Nieuw-Rijswijk plaats. Semper Altius en Vredenburch ontmoeten elkaar op Sportpark Hoekpolder. Beide teams hebben de intentie om er een feestelijke dag van te maken met de derby als hoogtepunt.

Koploper

Koploper RVC Celeritas gaat aan de Brinckerinckstraat de strijd aan met De Ster, dat naar de laatste plaats is afgezakt. Ook OLIVEO  treft een tegenstander uit de onderste regionen. De mannen van trainer Edwin Vurens (foto) reizen naar Haagse Hout.

Verrassing

DVC mag proberen voor een verrassing te zorgen in het duel met Graaf Willem II-VAC. REMO zal de hoop hebben verder te klimmen op de ranglijst. Dit moet dan ten koste gaan van RAS. REMO speelt een uitduel. HPSV en KSD Marine hebben zich beide in veilige haven gespeeld. De mannen van trainer Winston Faerber spelen een thuisduel.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder