Warming-up zaterdag 3B: FC Skillz moet zich herpakken tegen Ariston’80

Koploper Sportclub Monster mag aantreden op eigen veld tegen buurman vv Naaldwijk. FC Skillz, dat de laatste weken punten verspeelde, zal tegen Ariston’80 voor niets minder gaan dan de winst. In het rechterrijtje treffen sv Loosduinen en Duindorp sv elkaar.

Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark Polanen zal Sportclub Monster alles uit de kast moeten halen om de streekderby tegen vv Naaldwijk in winst om te zetten. De ploeg van Harry Akkermans staat op een zesde positie en zal haar huid duur verkopen. FC Skillz, dat lang de ranglijst aanvoerde, krijgt bezoek van Ariston’80. De Haagse ploeg van trainer Oussama Bekkaoui (foto) zal een goede uitslag willen neerzetten om het geschonden blazoen weer op te poetsen.

Veiligheid

DWO won vorige week het lastige uitduel bij vv Schipluiden. De tegenstander van zaterdag vormt een niet mindere opgave. Lyra komt op bezoek in Zoetermeer. Verburch is gastheer voor DSVP, dat nog wel een paar punten kan gebruiken om zich definitief in veiligheid te spelen.

Spanning

Voor de ploegen in de onderste regionen loopt de spanning steeds verder op. DUNO zal tegen KMD echt de winst moeten pakken om zo langzamerhand niet in een uitzichtloze situatie terecht te komen. Quick Steps gaat de strijd aan met Schipluiden. De mannen van trainer Eki Korte bezetten de voorlaatste positie. sv Loosduinen en Duindorp sv ontmoeten elkaar op Sportpark Madestein. Beide teams hebben negentien punten en kunnen de drie punten dus goed gebruiken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder