Warming-up zaterdag 4E: OLIVEO stuit op lastig Vredenburch

In de strijd om de eerste plaats gaat RVC/Celeritas langs bij KSD Marine. OLIVEO moet flink aan de bak met Vredenburch als tegenstander. In de strijd tegen degradatie moet REMO proberen Semper Altius te verschalken

Tekst: Roland van der Linden

Het verschil tussen RVC Celeritas en OLIVEO op de ranglijst is nog steeds minimaal. Elke week lijkt een finale. RVC Celeritas lijkt een net iets makkelijkere opgave te hebben met KSD Marine als tegenstander. De Rijswijkers spelen een uitduel. Het OLIVEO van trainer Edwin Vurens (foto) lijkt voor een flinke test te staan. Op het sportpark aan het Julialaantje is Vredenburch de tegenstander.

Verrassing

SEV moet haar derde plaats verdedigen en zou tegen DVC niet in de problemen moeten komen. Maar een verrassing is in dit duel zeker niet uitgesloten. Haagse Hout wil graag wegkomen uit de gevarenzone en zal haar kansen moeten grijpen tegen middenmoter HPSV.

Veilig

Ook REMO heeft de punten hard nodig. Semper Altius is wellicht de ideale tegenstander om naar een voorlopig veilige positie te klimmen. Alle duels worden op dinsdag gespeeld. Alleen RAS en Graaf Willem II-VAC treden pas op woensdag aan tegen elkaar. RAS lijkt veilig, maar Graaf Willem II-VAC kan nog steeds een plek in de nacompetitie voor promotie veroveren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder