Warming-up zaterdag 3B: Laatste strohalm voor DUNO, zware duels voor topploegen

Voor zowel FC Skillz als Sportclub Monster staan op dinsdag lastige tegenstanders geprogrammeerd. De Haagse nieuwkomer treedt aan tegen vv Naaldwijk. Sportclub Monster krijgt buurman Verburch op bezoek. Onderaan kan DUNO zich geen misstappen meer veroorloven. sv Loosduinen is de volgende tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

Voor Sportclub Monster staat weer een lastige tegenstander op het programma. Na het gewonnen duel tegen vv Naaldwijk is nu een andere ‘buurman’, Verburch, de tegenstander van de ploeg van Marco Meijer (foto) op Sporpark Polanen. Ook FC Skillz krijgt het niet makkelijk. De Haagse formatie van trainer Oussama Bekkaoui moet op bezoek bij vv Naaldwijk.

Misstappen

DWO hoopt op misstappen van de beide koplopers, maar zal het zelf niet makkelijk krijgen met een uitduel bij KMD voor de boeg. De Zoetermeerders zijn in de derde periode nog zonder puntverlies.  Ook het duel tussen Lyra en vv Schipluiden lijkt een spannende aangelegenheid te worden tussen twee streekgenoten.

Donkere wolken

In de onderste regionen hangen donkere wolken boven DUNO. De hekkensluiter gaat op bezoek bij sv Loosduinen, dat maar net boven de gevarenzone staat. Beide ploegen zullen alles op alles zetten om de winst te behalen. Dit geldt ook voor Ariston’80 en Duindorp sv. Winst op het terrein van de TU Delft zou Duindorp sv bijna in veilige haven loodsen. Voor de studenten zijn de punten nog belangrijker. DSVP krijgt Quick Steps op bezoek.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder