Warming-up zaterdag 1A: Die Haghe kan thuis goede zaken doen tegen ZOB

sv Nootdorp is haar tweede plek op de ranglijst kwijtgeraakt aan Voorschoten’97. Vanavond kunnen de Nootdorpers iets goedmaken, maar dan moet er thuis wel gewonnen worden van VELO. Forum Sport krijgt de kersverse kampioen WV-HEDW op bezoek.

Tekst: Ton Beije

Die Haghe, dat zaterdag een punt pakte tegen sv Honselersdijk uit, kan vanavond op eigen veld goede zakendoen tegen ZOB. Bij winst stijgt de ploeg van trainer Wim de Jong (foto) weer een plek en gaat datzelfde ZOB voorbij. Winst zou de kans op behoud voor de Ockenburgh-bewoners een stuk dichterbij brengen.

Zicht

Voorschoten’97 krijgt Monnickendam op bezoek en dat mag niet een al te groot probleem zijn. sv Nootdorp is gastheer van VELO. Wil de formatie van trainer Marco Jalink nog zicht blijven houden op de tweede plaats, dan moet er wel gewonnen worden. VELO daarentegen wil iets goedmaken van de nederlaag van 1-3 afgelopen zaterdag tegen BOL.

Serieus

Forum Sport speelt thuis tegen kampioen WV-HEDW. De vraag is hoe serieus de Amsterdammers dit duel nog nemen. Voor de Voorburgers is winst noodzakelijk om in de race te blijven voor de derde periode. sv Honselersdijk steekt een visite af in Amsterdam bij AFC en zou bij winst niet alleen Die Haghe een dienst bewijzen, maar zelf ook de nodige plaatsen kunnen stijgen op de ranglijst.

De andere duels vanavond in deze klasse zijn Zwaluwen’30-Valken’68 en BOL-Argon.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder