Warming-up zaterdag 4F: Strijd tussen sv Houtwijk en MSV’71 naar climax

In de vierde klasse F nadert de kampioenskoorts haar climax. De temperatuur zal in de resterende weken naar een hoogtepunt stijgen. Wordt het MSV’71 (23-51, +56) of toch nog sv Houtwijk (23-51, + 35)? Nog drie potjes te gaan. Wie verruilt de vierde voor de derde klasse?

Tekst: Hans Kulk

Met het verschil in doelsaldo (+21 in het voordeel van MSV’71), lijkt de ploeg uit Maassluis de beste papieren te hebben voor de resterende drie duels in de vierde klasse F. Maar niets is minder waar. sv Houtwijk gaat zaterdagmiddag namelijk op bezoek bij hekkensluiter HMSH, dat inmiddels 123 tegengoals heeft geïncasseerd.

De rode lantaarndrager verloor afgelopen weekend met maar liefst 17-0 van GDA, terwijl eerder in het seizoen al met 16-0 van MSV’71 werd verloren. Gaan de mannen van Richard Douw het record van de Peenbuikers (17) verbreken? Scoren de oranjehemden er meer dan 20? Het zou zomaar kunnen als spits Kadir Narsen (foto) het op zijn heupen krijgt. Bij welke stand stopt de teller zaterdagmiddag?

En wat doet MSV’71? Winnen van ODB zal wel lukken, maar staan zij om kwart over vier nog altijd op doelsaldo bovenaan? Dat is het mooie van deze klasse waar het krachtsverschil soms wel heel erg groot is. Het valt gewoon niet te voorspellen. De resterende duels in deze klasse zijn: Toofan – GDA, VCS – PGS/Vogel, Maasdijk – GSC/ESDO, Quintus – Erasmus en Wanica Star – BMT.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder