Overschrijvingstermijn loopt tot 15 juni aanstaande

Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen.

Dit geldt ook voor spelers die in de afgelopen drie jaar hebben gevoetbald en inmiddels zijn afgemeld bij hun oude vereniging. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. De verzoeken tot overschrijving worden verleend per 1 juli van dit jaar.

Advies KNVB

Bij het proces van overschrijven is er een rol weggelegd voor zowel de speler/speelster als voor de betrokken verenigingen. Twijfel je of de speler in het nieuwe seizoen gaat uitkomen in categorie A (al is het maar als invaller), dan adviseert de KNVB altijd op tijd de overschrijving aan te vragen in Sportlink Club.

Meidenvoetbal

Komend seizoen zijn de regels voor overschrijvingen in categorie A deels ook van toepassing op de MO13 tot en met MO20, omdat hier een categorie A meiden is toegevoegd (1e divisie, hoofdklasse en 1e klasse).

(Bron KNVB)

Lees verder