TOGB moet benefietavond verplaatsen naar 6 maart

|

Iedereen is enthousiast over het benefiet-evenement. Dat wordt gehouden naar aanleiding van de brand die TOGB heeft getroffen en waarbij de overdekte tribune in de as werd gelegd.

De organisatie van dat benefiet-evenement ziet dat veel mensen zich inmiddels hebben opgegeven voor de muziekbingo en loterijen, dus gat het de goede kant op. Het doet de organisatie ontzettend goed om te zien dat zoveel mensen zich inzetten voor TOGB!

Zoals men wellicht al heeft vernomen via het nieuws of op social media, heeft de overheid de avondklok verlengd tot in ieder geval 2 maart 2021. Omdat het programma, zoals gepland op 20 februari, tot na 21.00 uur zal duren, is de kans groot dat mensen in de knoop komen om op tijd thuis te komen. Dat zou zonde zijn van het mooie programma. De organisatie heeft daarom besloten om de benefiet-avond twee weken te verplaatsen, naar 6 maart.

Alle aanmeldingen en bestellingen van de borrelboxen blijven uiteraard gewoon staan, maar ook deze schuiven op naar de nieuwe datum. Iedereen wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

TOGB hoopt op begrip en is van plan er een waanzinnig mooie avond van te maken op 6 maart!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder