KNVB brengt nodige wijzigingen aan in weekendprogramma

In het voetbalprogramma voor de vrijdag en zaterdag zijn door de KNVB inmiddels de nodige wijzigingen aangebracht. De wedstrijd in de Eredivisie tussen RKC Waalwijk en FC Emmen wordt vanwege de verwachte kou vervroegd van 20.00 uur naar 18.45 uur.

De KNVB geeft ook een verklaring voor deze wijziging: ,,Normaal gesproken wordt bij een verwachte gevoelstemperatuur van -15 graden of lager gekeken of wedstrijden doorgang kunnen vinden of de aanvangstijden aangepast kunnen worden. Omdat de mogelijkheid er is dat de gevoelstemperatuur later op de avond de -15 graden kan benaderen, vangt de wedstrijd eerder aan.”

Keuken Kampioen Divisie

Ook wijzigingen en afgelastingen in de Keuken Kampioen Divisie. De duels Almere City – FC Volendam en Jong PSV – Helmond Sport zijn al afgelast, omdat de velden door de sneeuw en vorst onbespeelbaar zijn. Voor deze duels wordt een nieuwe datum gezocht.

Tijdswijzigingen

De wedstrijden NAC Breda – FC Eindhoven en Jong AZ – Jong FC Utrecht van vrijdagavond zijn vervroegd naar 16.30 uur. Een dag later ook andere aanvangstijden bij De Graafschap – MVV (14.15 uur) en Go Ahead Eagles – Telstar (12.00 uur). Dat laatste duel wordt niet gespeeld in Deventer, maar in het stadion van sc Heracles in Almelo.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder