OPMERKELIJK

|

In deze rubriek tonen wij periodiek opmerkelijke zaken op en rond de voetbalvelden, die onze redactie tegenkwam opTV, internet, twitter of instagram. Onderwerpen over voetballers of clubs uit het betaalde- en amateurvoetbal.

John de Wolf tracht Slowaakse spits iets uit te leggen

Communiceren met spelers die uit het buiten komen levert nog wel eens een probleem op. John de Wolf, assistent-trainer bij Feyenoord, wilde iets duidelijk maken aan de Slowaakse spits van de Rotterdammers, Róbert Bozeník, en deed dat op zijn eigen wijze.

De Wolf gaf hem in een combinatie van Nederlands en Engelse een korte aanwijzing. De Wolf heeft trouwens zelf ook even in Engeland bij de Wolves gespeeld, tot een knieblessure daar een eind aan maakte.

https://twitter.com/i/status/1359258148998172679

GDA heeft eigen schaatsbaan

Na acht jaar is het GDA weer gelukt om haar boardingveld om te toveren tot een heuse schaatsbaan waarop de jeugd van de club zich dit weekend kan uitleven. Daarnaast is er uiteraard een ijsbar waar warme choco, soep en broodjes worst verkrijgbaar zijn.

Door Corona is GDA helaas enigszins beperkt in het toelaten van het aantal schaatsers. Daarom is er een schema gemaakt waarbij vooral de GDA-jeugd in de ochtend gebruik kan maken van de ijsbaan.  Zaterdag- en zondagmiddag kunnen ook kinderen die geen lid zijn van GDA gebruik maken van de baan.

Oud-ADO-speler Thijmen Goppel weet hoe hij volgende treffer gaat vieren

Thijmen Goppel, voormalig speler van ADO Den Haag, maar nu (na MVV) spelend voor Roda JC, had vrijdag bij ESPN een gesprekje met Hans Kraay jr. Goppel had een aardig idee in gedachten als hij binnenkort een doelpunt scoort voor de Limburgers. Wie weet lukt het maandag tegen Excelsior.

Ook het ‘knikker-optreden’ van Kraay jr. een dag eerder bij Marble Mania kwam nog even aan de orde.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder