OPMERKELIJK

In deze rubriek tonen wij periodiek opmerkelijke zaken op en rond de voetbalvelden, die onze redactie tegenkwam opTV, internet, twitter of instagram. Onderwerpen over voetballers of clubs uit het betaalde- en amateurvoetbal.

Missen is moeilijker dan scoren

Het duel tussen Paderborn en Hannover96 in de Tweede Bundesliga eindigde vrijdagavond in een 0-0 gelijkspel. Dennis Srbeny had dat kunnen voorkomen. Al na tien minuten kreeg hij de bal van heel dichtbij voor het intikken, maar de spits zag toch nog kans de bal over het doel te werken.

Ihattaren dolt Dumfries tijdens warming-up

Mohamed Ihattaren mocht bij het duel tussen ADO Den Haag en PSV net als Denzel Dumfries op de bank beginnen. Voor de wedstrijd tijdens de warming-up was Ihattaren wel heel scherp. Hij zag kans Dumfries de bal ‘door de stokken’ te spelen bij een rondo en was daar heel blij mee.

Doelman van Liverpool schuttert weer

Doelman Alisson Becker van Liverpool ging al eerder in de fout tegen Manchester City en zag er tegen Leicester City weer niet goed uit. Jamie Vardy had er geen boodschap aan en profiteerde. Het was de 2-1 voor Leicester City tegen Liverpool.

Dick Advocaat wil snel naar huis

Feyenoord-trainer Dick Advocaat wilde na afloop van het met 5-0 gewonnen duel tegen Willem II blijkbaar snel naar huis. Toen de ESPN-verslaggever Pascal Kamperman op het veld maar bleef doorpraten, wees de Haagse trainer op zijn horloge. ,,Avondklok!”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder