TOGB tekent contract voor bouw nieuwe tribune

Vorige week donderdag is bij Sportvereniging TOGB de opdracht getekend voor de bouw van de nieuwe tribune, die nu tegen het clubgebouw aan wordt gebouwd. De nieuwe tribune is ontworpen door Oosterlaan Architecten en de aannemer is Hoogerbrugge, beide gevestigd in Berkel & Rodenrijs.

Vanuit sportvereniging TOGB is het bouwcontract getekend door Wim Saris (voorzitter sv TOGB), Andy Wibier (voorzitter TOGB-afdeling Voetbal) en Kees Emons (voorzitter Accommodatiezaken TOGB). Nina Hoogerbrugge zette de krabbel namens het bouwbedrijf.

Aanwezig

Ook aanwezig en vereeuwigd voor het nageslacht: Jeroen van Dongen, voorzitter van de Business Club TOGB, Jan Steentjes (die de bouw begeleidt vanuit TOGB), Casper Schenk (die de bouw begeleidt vanuit Hoogerbrugge) en natuurlijk Minke Oosterlaan van het gelijknamige Oosterlaan architecten en die als architect bij dit project betrokken is.

Brand

Anderhalf jaar na de brand van de oude tribune wordt half juli 2022 de eerste paal geslagen. De verwachting is dat voor het eind van dit jaar TOGB’s nieuwe tribune wordt opgeleverd

© Haaglanden Voetbal

(Foto: TOGB)

Lees verder