Voormalig ADO Den Haag-speler Dion Malone verruilt NAC voor Cyprus

NAC Breda heeft afscheid genomen van routinier Dion Malone (foto). Hij had in Breda nog een doorlopend contract, maar drukte zwaar op de begroting en mag nu transfervrij vertrekken. Hij tekende vervolgens een contract bij het Cypriotische Karmiotissa Pano Polemidion.

Het was al eerder bekend, dat Malone, die met een salaris van naar verluidt 1,5 ton zwaar op de begroting drukte, bij NAC mocht vertrekken. Maandag bereikte Malone met de Bredase club overeenstemming over het ontbinden van zijn contract. Malone, die in 2020 ADO Den Haag verruilde voor NAC, liet al eerder weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

In een eerder interview met BN De Stem zei hij: ,,Ik heb hier twee loodzware seizoenen meegemaakt. De zwaarste uit mijn carrière. Het is een grote chaos gebleken. Voor de club en de mensen die de club liefhebben, hoop ik echt dat er verandering komt.”

Ook een andere – voormalige ADO Den Haag – speler Jarchinio Antonio mag bij NAC vertrekken omdat hij tot de ‘grootverdieners’ behoort.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder