Een nieuw seizoen! Start ook als medewerker/ster van Haaglanden Voetbal

Haaglanden Voetbal zit dagelijks op het voetbalnieuws uit de regio. Om alles optimaal en actueel te kunnen brengen op onze veel bekeken website en via onze TV-programma’s zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons medewerkersbestand.

Op TV zetten wij de samenwerking met Omroep West/Den Haag FM voort. Daar worden komend seizoen weer onze TV-programma’s (op dinsdag, woensdag en donderdag) uitgezonden, die worden opgenomen in onze eigen TV-studio. Op onze – vanaf eind september volledig vernieuwde – website volgen wij ook alle clubs in onze regio, van hoog tot laag. Wij richten ons op de gehele regio Haaglanden (zo’n 21 plaatsen met een voetbalclub). Van Den Haag tot Zoetermeer en van Wassenaar tot Hoek van Holland/Maassluis. Maar wij weten, dat onze website ook ver buiten de regio in Nederland en het buitenland (waar clubleden wonen) bekeken wordt!

Volg jij ook het voetbalnieuws, heb je een vlotte pen of kun je goed met de (foto)camera overweg? Dan ben je bij Haaglanden Voetbal van harte welkom.

Wat zoeken wij?

  • Verslaggevers (kan ook een lid van een club zijn die veel wedstrijden van het eerste elftal volgt);
  • Fotografen (idem, iemand die frequent aanwezig is bij de thuis- en/of uitwedstrijden van het eerste elftal);
  • Clubwatchers (die alle informatie van hun club verstrekken: nieuwtjes, doelpuntenmakers, wedstrijdgegevens, etc.);
  • Medewerker/ster Social Media;
  • Bureauredacteuren (die vanuit huis kunnen werken en onder meer voor- en nabeschouwingen verzorgen);
  • Cameramensen (Haaglanden Voetbal is in bezit van de benodigde apparatuur);
  • Interviewers (op beeld voor onze TV-programma’s).

Ook voor jongeren een enorme kans je te bekwamen en het vak te leren. Diverse van onze voormalige medewerkers zijn nu actief voor radio, TV of een krant (regionaal of landelijk) of bij een BVO (betaald voetbal organisatie). Een mooie opstapkans dus ook! Maar ook ouderen, die het leuk vinden om mee te werken zijn van harte welkom. Onze jongste medewerker is 20, onze oudste 83! Ook vrouwen zijn uiteraard van harte welkom! Of bewijs je club een dienst!

Heb je zin om toe te treden tot onze groep van inmiddels meer dan 65 (!) medewerkers/sters of wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken met Haaglanden Voetbal? Stuur dan een e-mailbericht aan: redactie@haaglandenvoetbal.nl of bel 06-26152916 om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen. Wacht niet langer met wat je misschien al eerder had willen doen, stuur een mail of bel even!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder