Oefenvoetbal: KSD Marine en OLIVEO trekken aan langste eind

OLIVEO opende haar oefencampagne met een klinkende zege op ONA. Voor Stompwijk’92 was de start een stuk minder. Alphia bleek een maatje te groot. KSD Marine proefde het zoet van de overwinning tegen HPSV.

Tekst: Roland van der Linden

ONA – OLIVEO

In Gouda bond OLIVEO de strijd aan met ONA. De thuisploeg komt komend seizoen uit in de zaterdag vijfde klasse. Bij de rust hielden beide teams elkaar nog in evenwicht. Beide ploegen troffen twee keer doel. Laurens Huurman nam de treffers van de club uit Pijnacker voor zijn rekening: 2-2. Na de rust kon OLIVEO afstandnemen van ONA met elf nieuwe spelers in het veld. Noah Boer, Wessel Jielk en Luc Brouwer schoten de formatie van trainer Willem van der Smit naar een fraaie 2-5 overwinning.

Alphia – Stompwijk’92

Stompwijk’92 kon in haar eerste oefenduel nog geen potten breken tegen Alphia. De formatie van de teruggekeerde trainer Erik van Manen keek bij rust al tegen een 4-1 achterstand aan. In de tweede helft kon Stompwijk’92 de schade beperkt houden tot één tegentreffer, waardoor het duel in 5-1 eindigde.  Nick Ammerlaan nam de enige treffer van de bezoekers voor zijn rekening.

KSD Marine – HPSV

Op de Militaire Sportterreinen was thuisploeg KSD Marine te sterk voor HPSV. De formatie van Henk Baggerman (foto) scoorde vier keer en won met ruim verschil. Josh Smart, Jacco Wevers, Jorden Scherpenzeel en Nicky Goedkoop verzorgden de productie voor de thuisploeg. Volgens KSD Marine was de uitslag 4-0. Vanuit HPSV werd aangegeven dat de uitslag 4-1 was en Niels Mierop trefzeker was voor de politiemannen.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder